З її приходом оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, одягаючись у зелень та квітнуть дерева. І не дивно, що саме на початку цієї прекрасної пори, коли все пробуджується, оживає, набирає сили, жінок усього світу вітають із чудовим святом весни, ніжності та кохання - 8 Березня.
З нагоди свята в Савранському Будинку культури відбувся благодійний захід. До присутніх в залі жінок з привітаннями звернувся виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун.
«Сьогодні свято весни, ніжності та кохання ми третій рік поспіль зустрічаємо під час війни, коли багато українок боронить свою державу зі зброєю в руках. 8 Березня — міжнародний день прав жінок і миру і саме у ці дні чимало українських жінок на фронті виборюють наше з вами право жити, жити вільно на рідній землі. Приклоняюся перед їх героїзмом, сміливістю, найкращими людськими якостями!
Низький уклін жінкам-ветеранам, учасникам бойових дій. Ваша самовідданість, героїзм, мужність і безкінечна любов дарує життя всім наступним поколінням.
Найщиріші особливі вітання матерям, дружинам мобілізованих солдатів, які виховали справжніх патріотів України, які сьогодні захищають нашу Батьківщину та виборюють мир на рідній землі».
Після офіційної частини учасники заходу переглянули концерт за участю місцевих талантів. Програма благодійного заходу була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчих колективів та окремим виконавцям за чудовий захід, подарований на честь свята.