Сьогодні, 23 лютого 2023 року, секретар Савранської селищної ради, виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко за участю радника начальника Подільської районної військової адміністрації Вадима Лісниченка провів робочу нараду з керівником Савранського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості Наталею Цибулько по організації суспільно-корисних робіт у Савранській громаді в умовах воєнного стану.

На нараді розглянуто питання щодо переліку та обсягів потреби у суспільно корисних роботах на території селищної ради, чисельність працездатних осіб, у яких наявна потреба для залучення до виконання суспільно-корисних робіт, інші питання, вирішення яких сприятиме виконанню таких робіт.
Радник начальника Подільської районної військової адміністрації Вадим Лісниченко зазначив, що на період дії воєнного стану вищезазначене питання знаходиться на контролі начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка.
Секретар Савранської селищної ради, виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко запропонував проведення спільних заходів по інформуванню мешканців, зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб, а також зареєстрованих безробітних, з перевагами участі у суспільно-корисних роботах у період безробіття.
За результатами наради підготовлений відповідний проєкт рішення, який буде затверджений на черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради.