9 серпня 2023 року виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко за участю начальника відділу архітектури, містобудування та охорони праці Галини Гуцол провів робочу нараду щодо організації та підготовки до опалювального сезону в осінньо-зимовий період 2023-2024 років та забезпечення сталої роботи установ, організацій та закладів громади. Як зазначив Євген Олександрович, через ситуацію в країні опалювальний сезон очікується нелегким. Тому при підготовці до зими необхідно враховувати реалії військового стану для швидкого реагування на можливі надзвичайні ситуації та недопущення збоїв в роботі систем.
Присутні проінформували про обсяги виконаних робіт і проблемні питання, які можуть виникнути під час проходження опалювального періоду. Мова йшла й про стан забезпечення твердим паливом установ, організацій та закладів громади.
Проаналізувавши стан підготовки комунальних об'єктів до осінньо-зимового періоду, начальник відділу архітектури, містобудування та охорони праці Галина Гуцол зазначила, що в усіх установах, організаціях та закладах проводяться підготовчі роботи згідно з затвердженим планом заходів, опалювальний сезон у громаді має розпочатися вчасно.
За результатами наради було дано відповідні доручення у межах компетенції кожного.