Сьогодні, 17 серпня 2023 року відбулася зустріч сімей загиблих та зниклих безвісти військовослужбовців із працівниками різних підрозділів Савранської селищної ради та представниками шостого відділу Подільського РТЦК та СП.
Під час зустрічі обговорили важливі питання, пов'язані з медичними та соціальними гарантіями, передбаченими законодавством України. Також було обговорено питання щодо встановлення статусу та виплати допомог. Учасники зустрічі мали можливість обмінятися важливою інформацією та обговорити шляхи вирішення інших нагальних питань.
Олександр Лавренюк, заступник селищного голови, підкреслив важливість таких зустрічей. Він зазначив, що важливо постійно стежити за проблемами та труднощами, з якими стикаються родини загиблих та зниклих безвісти захисників, і забезпечувати їх подальше вирішення.
Зустріч пройшла у форматі діалогу, де кожен вислухав один одного та отримав відповіді на поставлені питання.
За результатами зустрічі присутні домовилися про подальшу співпрацю та обрали представників від сімей загиблих та зниклих безвісти військовослужбовців для прийняття участі у обговоренні нагальних питань на обласному рівні.