Сьогодні, 21 серпня 2023 року, секретар селищної ради, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун за участю заступника селищного голови Олександра Лавренюка провів засідання робочої групи по питанню надання паспортних послуг на території громади у найближчій перспективі.
В роботі засідання взяли участь депутат Подільської районної ради Олег Іспанюк, начальник Савранського сектору ГУ ДМС України в Одеській області Микола Гуцол та працівники селищної ради.
Під час засідання, присутніх ознайомили з листом, який надійшов від Державної міграційної служби України, в якому повідомили, що згідно з оцінками та пропозиціями Головного управління ДМС в Одеській області оптимізація Савранського сектору є обґрунтованою з огляду на фактичне навантаження на територіальний підрозділ.
Члени робочої групи обговорили відповідний лист та прийняли рішення терміново розпочати підготовку приміщення, в якому буде розміщено паспортне обладнання. Також, з 1 вересня 2023 року, вирішено розпочати процедуру закупівлі відповідного обладнання та подальше його підключення до мережі Національної системи конфіденційного зв’язку.