Шановні жителі та гості Савранської громади!

Останнім часом все більше жителів нашої громади безвідповідально ставиться до свого життя. Під час повітряної тривоги велика кількість людей продовжують займаються своїми справами…
При кожній повітряній тривозі ми УСІ повинні ховатись в укриття. І ще раз нагадуємо, якщо повітряна тривога закінчується для нас без влучень і руйнувань - це відмінна робота наших хлопців та ПВО, що бережуть наш спокій.
До цього потрібно ставитись з найвищим рівнем відповідальності. Варто лише подивитись на фото і відео з територій України, які зазнали ворожих уражень, і часто це віддалені від фронту області.
Сигнал "Повітряна тривога" вмикають, якщо якийсь засіб повітряного нападу (літак, ракета) уже випущений у бік нашої області або району. Завчасно виявляють це фахівці. Ніхто не знає, чи спрацює ППО, чи зіб'ють цю ракету, але якщо навіть і зіб'ють, то немає гарантії, що уламки не впадуть на ваш будинок. Тому ігнорувати сигнали тривоги це значить діяти на свій страх і ризик. Закликаємо вас дотримуватись правил безпеки під час повітряної тривоги та йти обов'язково в найближче укриття чи підвал хоча б на годину, це врятує життя і здоров'я. Якщо його немає, то хоча б залишайтесь у приміщеннях подалі від вікон.
З нами Бог, з нами Україна!
Все буде Україна!