«Пункти незламності» — одна з найбільш обговорюваних тем за цей тиждень, і тут немає нічого дивного, зважаючи на реалії. Зчаста вони з’являються в дуже неочікуваних місцях — як-от відділки поліції.
30 листопада 2022 року селищний голова Сергій Дужій, радник голови Подільської районної військової адміністрації Вадим Лісниченко та заступник селищного голови Олександр Лавренюк відвідали «Пункт незламності», що розгорнутий в СПД №2 відділку поліції №1 Подільського РУП ГУНП в Одеській області Савранської територіальної громади.
«Пункт Незламності» – це місце вашої безпеки під час тривалого відключення електроенергії де можна підзарядити телефони, зігрітися, відпочити.
У «Пункті незламності» є запас ліків першої необхідності, питної води, продуктів харчування, інтернет, електрика тощо.
Селищний голова Сергій Дужій та радник голови Подільської районної військової адміністрації Вадим Лісниченко подякували, начальнику СПД №2 ВП №1 Подільського РУП ГУНП в Одеській області капітану поліції Тараку Максиму Михайловичу, за прагнення допомогти жителям нашої громади, які потребують допомоги.
За дорученням голови Подільської районної військової адміністрації Михайла Дмитровича Лазаренка в «Пункт незламності», що розгорнутий в СПД №2 відділку поліції №1 Подільського РУП ГУНП в Одеській області, передана допомога.
Поліція Савранщини 24/7 - поруч із громадою!