Працюють щодня в дві зміни, адже замовлення від ЗСУ надходять регулярно. Зараз волонтери активно виготовляють зимові сітки і наголошують, що у цій справі не буває зайвих рук.
Волонтери винайшли власний новаторський спосіб виготовлення маскувальних сіток. За основу використовують спеціальну сітку, обплітаючи її матеріалом, відповідно до потреб та сезону. Виготовлені за цим способом сітки за дев’ять місяців повномасштабної війни дуже добре себе зарекомендували і мають схвальні відгуки від військових. Сітки легкі, компактні, ними зручно користуватися.
Ще однією перевагою є простота методу плетіння – навчитися може кожен, для цього не потрібно ніяких особливих навичок, і займає навчання до 10 хвилин.
Наразі в роботі біло-сірі сітки із піксельної тканини, кольори максимально ефективно маскують українських захисників. Сітками накривають автомобільну, артилерійську техніку та інші об’єкти.
Повірте, плетіння маскувальних сіток - це не тільки ваш посильний вклад в нашу Перемогу, а й терапія... Негативні думки відступають, їх змінює віра і надія, з кожною вплетеною стрічкою Перемога стає ближче!
Дяка всім, хто допомагає, несе любов та віру в ЗСУ.
Дякуємо нашим захисникам і захисницям! Воїнам фронту і тилу!