Щороку всі діточки з нетерпінням чекають на зиму. Адже цей час просто казковий! Невидимий пензлик виводить дивовижні малюнки на вікні. У повітрі танцюють зірочки-сніжинки, і всюди відчуваються добрі чари. А ще всі живуть в очікуванні дива та подарунків у ніч з 18 на 19 грудня – ніч, коли на землю сходить добрий чарівник Святий Миколай.

Сьогодні в Північному центрі професійної освіти відбулись захоплюючі заходи до Дня Святого Миколая для діток нашої громади.
На захід завітав селищний голова Сергій Дужій та директор Північного центру професійної освіти Ярослава Жирун. Присутні привітали дітей з Днем Святого Миколая та побажали щоб Святий Миколай освятив всіх найкращими людськими чеснотами, благословив на добрі справи, захистив наших військових та приніс Перемогу Україні.
Колектив Північного центру професійної освіти створивши святковий настрій для всіх учасників заходу. Дітки мали змогу прийняти участь у цікавій святковій програмі та різноманітних майстер класах. Своїми руками вони малювали малюнки для наших захисників, створювали новорічні прикраси, розмальовували печиво, яке до прийдешніх свят буде відправлене нашим військовим та писали листівки з побажаннями Святому Миколаю.
Результатом такого свята був веселий сміх, радісні дитячі очі, атмосфера доброти та любові.
Хочемо подякувати колективу Північного центру професійної освіти, які змогли створити незабутнє свято для дітей!