У 2022 році польові роботи для виробників сільськогосподарської продукції були одними із найвідповідальніших завдань у державі. Не зважаючи на умови, що склалися в країні, з вірою у Перемогу, рішуче крокуючи у майбутнє господарствами посіяно на полях Савранської територіальної громади озимих культур на 10 % (920 га) більше запланованих площ озимих зернових та технічних культур, а саме: озимого ячменю 954 га; озимого ріпаку 2482 га; озимої пшениці - 6545 га.
Не зважаючи на несприятливі погодні умови, підвищену вологість, дощову осінь велася безперервна робота агроформувань у полях територіальної громади. Завдяки господарській організованості та впевненій відданості справі аграріїв станом на 30 грудня 2022 року до 77% посівів озимих культур перебувають у відмінному-доброму стані, решта - 23% в подальшому залежатиме від погодних умов протягом зими.
Прийдешній рік не обіцяє бути легким. Озираючись на цьогорічну взаємну співпрацю місцевого самоврядування, адміністрації з керівниками та працівниками агроформувань, фермерськими господарствами, підприємцями сільгоспвиробництва, які мають розуміння та цінний досвід, професійну дисципліну, цілеспрямованість та працелюбність з найкращими побажаннями бачимо у майбутньому сільгоспвиробників зі стабільним зростанням; з досягнутими результатами, що перевищують докладені зусилля; у розширеному розвитку з реалізацією нових ідей і проектів.
Щоб у Новому році виробників сільськогосподарської продукції супроводжувала належна підтримка, натхнення і сили для нових звершень, здійснення бажань та примноження власних досягнень, а також тихі та мирні поля із високими, гарними та стійкими врожаями.
З вірою у добро, з подякою до людей, з повагою до нашої країни.
Відділ земельних ресурсів Савранської селищної ради.