Наш земляк, житель села Концеба - Зінюк Олексій Михайлович, 1968 року народження, під час виконання бойового завдання на Херсонщині був поранений. У військовому шпиталі м. Миколаєва від отриманих ран, несумісних з життям, загинув 24 грудня 2022 року. Загинув наш Герой, наш Захисник, який боронив рідну землю, який боронив наші родини, який боронив наш з Вами спокій.
Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям загиблого. Його загибель – це непоправна втрата не тільки для нашої громади, але і для України. Уся Савранська громада сумує разом із Вами. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі. Герої не вмирають! Вони продовжують жити в наших серцях та пам`яті.
Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях.
Вічна і світла пам’ять Олексію Михайловичу Зінюку, який віддав своє життя за нашу перемогу, за волю, незалежність, територіальну цілісність України.
Герої не вмирають…
Прощання з Олексієм відбудеться 31 грудня 2022 року об 11.00 год. з дому с. Концеба, вул. Вишнева, 91. Просимо прийти та провести в останню путь нашого Воїна і Героя. Вічна пам'ять. Слава Україні! Героям Слава!