Сьогодні, 25 лютого 2022 р., в селі Вільшанка Савранської селищної ради провели благодійний ярмарок з нагоди Дня Колодія для підтримки Збройних сил України.

На доброчинний захід, який проходив на площі біля будинку культури села Вільшанка завітали секретар Савранської селищної ради, виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко, депутати селищної ради, працівники селищної ради, мешканці та гості Савранської громади.
Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про Героїв, які загинули на війні, захищаючи українські землі від російського агресора.
З вітальним словом до присутніх звернулися секретар Савранської селищної ради, виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко та староста села Вільшанка Тамара Козійчук. Вони подякували усім за ініціативу та кожному зокрема, хто долучився до організації ярмарку, наголосивши, що допомога для українського війська сьогодні надзвичайно важлива і завдяки небайдужості, активності та спільній підтримці в тилу ми здобудемо спільну Перемогу.
Аби на ярмарку всім було цікаво, захід супроводжувала концертна програма з українськими патріотичними і військовими піснями за участю місцевих колективів і артистів, учасників художньої самодіяльності Савранської громади.
А поки артисти-аматори дарували присутнім свої виступи, можна було роздивитись та придбати запашні, різноманітні солодощі та страви , які продавці пропонували відвідувачам. Учасники ярмарки активно рекламувати свої власноруч виготовлені смаколики.
Організатори заходу щиро вдячні усім небайдужим, хто долучився до проведення ярмарку. Сьогодні кожна гривня та добра справа у тилу з кожним днем наближають той знаменний момент, коли ми здобудемо довгоочікувану Перемогу.
Слава Україні і Героям Слава!