Сьогодні, 11 травня 2023 року, живим коридором, з державними прапорами, зі сльозами й на колінах жителі Савранської громади провели в останню дорогу, навідника-оператора 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДЕНИСЮКА ДМИТРА МИКОЛАЙОВИЧА. Він віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли керівництво громади, депутати селищної ради, близькі, друзі, знайомі та вдячні земляки. В останню путь Героя провели, встеливши квітами дорогу до місця вічного спокою, де відбулось прощання із загиблим. Поховали мужнього воїна на Дубинівському сільському кладовищі.
Зі словами скорботи до присутніх звернулись перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко та староста Дубинівського старостинського округу Любов Лісниченко.
Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, та нехай добрий, світлий спомин про Героя стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…
Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу!
Вічна та світла пам'ять!