Сьогодні на центральному стадіоні селища Саврань відбулось урочисте відкриття І-го етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”) серед закладів освіти Савранської громади.
У заході взяли участь керівництво громади, представники силових структур громади, депутати селищної ради та жителі громади. Також на відкритті представили склад головної суддівської колегії І етапу гри.
На урочистому відкритті виступив виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко. Він зазначив, що зберігаючи славні традиції своїх предків, ви робите шляхетну справу – гартуючи дух і тіло, творите сильне незламне покоління захисників України. Саме ви, ось такі молоді, енергійні, вибрали такий вид гри, в якій перевіряєте і випробовуєте себе на здатність переборювати труднощі, робити добро, захищати рідну землю. У цій грі ви формуєте характер, опановуєте навички, які згодом стануть в нагоді у житті. Виховання молоді, їх патріотизм і любов до України – це наше майбутнє. Ви уже всі переможці не залежно від результатів, адже зараз ви тут з нами, а подальші конкурси визначать кращих з кращих, тому успіху вам і СЛАВА УКРАЇНІ!
На цьому офіційна частина й завершилася, далі розпочалися вже безпосередньо змагання.
Щира подяка всім відповідальним за професійну організацію та проведення змагань, адже було забезпечено комфортні умови для учасників, і чесну та справедливу гру. Та учасникам змагань за їхній талант, вміння та відвагу!
Далі буде…