Сьогодні, 15 травня 2023 року, для мешканців Савранщини випала можливість не лише допомогти Збройним Силам України, а й послухати наживо українську музику. Так, Савранська дитяча школа мистецтв провела Благодійний звітний концерт на підтримку Збройних Сил України

Захід зібрав шанувальників і прихильників талантів місцевих творчих колективів та виконавців, а вони, у свою чергу, подарували глядачам цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва. Кожен номер – то яскрава окраса миттєвостей програми.
Зачаровані виступами слухачі не шкодували аплодисментів і овацій.
Присутні глядачі могли відпочити, насолодитися піснею, поезією та музикою, адже все це, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймало до сліз усіх присутніх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під єдиним мирним небом. І щиро віримо, що вже скоро українські пісні зазвучать по-новому – пісні України, яка перемогла окупантів.
Жителі нашої громади вкотре довели, що небайдужі до потреб української армії і готові допомагати матеріально. Цього разу вдалось зібрати 13615 гривень. Кошти від благодійного концерту передадуть на потреби наших воїнів-земляків.
Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!