В ході роботи було розглянуто наступні питання:

 
✅Про хід виконання заявки Валерія ЗАЛУЖНОГО – Головнокомандувача ЗСУ, за дорученням голови Подільської районної державної (військової) адміністрації щодо повної підготовки транспортних засобів для передачі Збройним Силам України.
Очільники громад відзвітували про хід реалізації всіх поставлених завдань та зазначили, що підготовка авто для ЗСУ в межах виконання заявки Валерія ЗАЛУЖНОГО триває і знаходиться на етапі завершення. Скоро всі транспортні засоби будуть надані військовим задля виконання бойових завдань.
 
✅Про організацію та виконання суспільно-корисних робіт (трудової повинності) в умовах воєнного стану на території Подільського району.Голови громад розповіли, що тісно співпрацюють з представниками місцевих центрів зайнятості та активно залучають до суспільно-корисних робіт (плетення сіток тощо) непрацюючих громадян. Робота триває і в подальшому планується розширювати взаємодію.
 
✅Звіти щодо спрямування коштів місцевих бюджетів від перевиконання дохідної частини на підтримку штурмового полку «Цунамі» об’єднаної штурмової бригади НПУ «Лють».
 
✅Про проведення робіт щодо перевірки стану укриттів, зокрема вільного доступу та їх утримання.
 
Головами громад було повідомлено про хід виконання завдання та результати здійснених перевірок. За результатами перевірок виявили, більшість захисних споруд до використання готові, а там, де було зафіксовано порушення, здійснюються заходи задля їх усунення.
Також в ході наради було приділено увагу таким питанням:
 
Організація відпочинку дітей в літніх таборах на території Подільського району та якість забезпеченого харчування.
 
✅Про проведення оздоровчої кампанії в закладах освіти Подільського району доповідала начальник відділу освіти, охорони здоров’я культури та спорту ДОБРЯНСЬКА Наталія. Було зазначено про виявлення в ході перевірок певних проблем із організацією харчування в деяких закладах освіти та вирішено приділити особливу увагу пошуку причин ситуації, що склалася, і виправленню помилок.
 
?Зі звітом про пожежну ситуацію на території громади, випадки ДТП із залученням особового складу ДСНС, надану медзакладам району і поліції допомогу, а також про заходи з ліквідації боєприпасів виступив начальник 4-го державного пожежно-рятувального загону ДСНС, полковник цивільного захисту Юрій УНТІЛОВ. Він нагадав про необхідність довести до керівників відповідних організацій важливість утримання в готовності техніки, що може використовуватися для ліквідації ударів рф по території України. Та підкреслив важливість проведення заходів із попередження пожеж.
 
?Т.в.о. заступника начальника Подільського РУП ГУНП в Одеській області майор поліції Артем МАМАЛИГА доповів, що суспільно-резонансних подій у Подільському районі наразі не зафіксовано. Також розповів про хід інспектування сховищ, заходи в межах реалізації програми «Поліцейський офіцер громади» та зазначив, що підрозділ працює в штатному режимі.
 
✅Про роботу гуманітарного штабу розповів начальник фінансового відділу Сергій ШАПОВАЛ.
 
✅Перший заступник начальника Подільської РВА Оксана ЛОБОДА надала інформацію щодо особливостей сповіщення населення району про загрозу ракетних ударів та реалізацію заходів щодо ефективної організації комунікації з громадами та їх очільниками.
 
✅Заступник начальника Подільської РВА Вадим МЕГІС розповів про важливість здійснення контролю в сфері реалізації програми єВідновлення, актуалізації наданої інформації та моніторингу.
 
?В кінці наради начальник Подільської РВА Михайло ЛАЗАРЕНКО подякував всім присутнім та дав відповідні доручення.