Шановні жителі Савранської громади!

Працівники з благоустрою селищної ради завжди стараються піклуватися про чистоту та охайність нашої громади. Вони регулярно доглядають за чистотою вулиць, парків, дитячих ігрових майданчиків та клумб громади. Проте, на жаль, є деякі мешканці, які не проявляють бажання жити в чистій та доглянутій громаді.
Ми хотіли б звернути вашу увагу на те, що невідомі особи пошкодили дерева липи на майданчику біля Будинку Побуту. Вони зрізали цвіт та обдерли гілля. Савранська селищна рада звертається до всіх мешканців громади з проханням реагувати на подібні випадки вандалізму.
Наші працівники з благоустрою дуже засмучені та обурені цими подіями, оскільки Савранщина є нашим спільним домом, а зелені насадження є важливою складовою нашої громади. Тому ми маємо разом турбуватись про їх збереження.
Якщо ви бачите, як хтось завдає шкоди майну чи зеленим насадженням, ми закликаємо вас повідомляти селищну раду або звертатись до поліції. Припинити вандалізм можливо лише за спільних зусиль, коли мешканці громади не будуть байдужими до таких випадків і будуть реагувати на хуліганські дії.