Сьогодні, 27 липня 2023 року, виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко та керуюча справами секретар виконавчого комітету селищної ради Ірина Ігнатьєва відвідали медичну галузь Савранської громади, щоб привітати медиків з професійним святом.
Виконуючий обов’язки селищного голови висловив слова вдячності всім працівникам медичної галузі за невпинну роботу, врятовані життя і ставлення до нових викликів, які виникли через війну. Він зазначив, що медики є тими, хто щоденно забезпечує надійний захист для нашої країни, завдяки своїй наполегливій роботі на медичному фронті та побажав міцного здоров’я їм і їхнім родинам, добробуту і якнайшвидшої Перемоги.
За значний внесок у розвиток медичних установ громади, організацію та надання висококваліфікованої медичної допомоги, високий професіоналізм і з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника, виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко вручив грамоти та цінні подарунки колективам медичної галузі Савранської громади.