16 грудня 2023 року в Піщанської громаді села Пужайкове відбувся командний турнір з дзюдо на підтримку ЗСУ, присвяченийдо Дню заснування Пужайківського клубу «Кидок». В змаганнях взяли участь 6 команд, а саме: м. Балта, смт. Любашівка, село Пужайкове, смт. Ананьїв, місто Голованівськ Кіровоградської області та ДЮСШ «Олім» смт. Саврань.
Організація змагань відбувалася на високому рівні, перед початком змагань спортсменів почастували смачним обідом, в залі панувала дружня атмосфера, яка підтримувала наших дзюдоїстів під час боротьби.
В результаті запеклої боротьби, команди посіли наступні сходинки на п’єдесталі:
І місце посіло село Пужайкове
ІІ місце виборола команда міста Балта,
ІІІ місце посіла команда ДЮСШ «Олімп» смт. Саврань
IVмісце місто Голованівськ
V місце смт. Любашівка
VI місце смт. Ананьїв
Команди переможців були нагороджені кубками, медалями та Дипломами.
На урочистому відкритті виступав директор Пужайківського ліцею – Валентина ДОРОШЕНКО, голова Піщанської громади – Володимир ГЕРБЕНСЬКИЙ, який виділив кошти для харчування усіх учасників змагань, а також віцепрезидент Одеської обласної федерації дзюдо - Вадим КОЛОЙДЕНКО, який надав кубки та медалі для нагородження переможців та вручив цінний подарунок вихованці клубу «Кидок» Боцуляк Альоні.
Дипломи на змагання надав заступник директора ДП «Еверест» - Багдасарян Г.А.
Склад команди ДЮСШ «Олімп», які взяли участь і були нагороджені:
Рябокоровко Даниїл
Шевчук Іван
Лівіцький Гліб
Стадник Вадим
Філінчук В’ячеслав
Малєцький Давид
Новасад Тимофій
Шаповал Олександр
Сивак Дмитро
Шевчук Єгор
Стадник Олександр
Брозінська Лілія
Крістіян Ілля
Коровенко Дарина
Салманова Дарина
Транспортним засобом забезпечила начальник відділу освіти, молоді та спорту Анна БОНДАРЕНКО. Пальне придбали батьки за власний рахунок . Тренерам команд, які були задіяні у підготовці до змагань, вручені Подяки від Піщанської громади.
Директор ДЮСШ «Олімп» Дмитро ПРОКОПЕНКО