Сьогодні, 26 лютого 2024 року, під головуванням Олександр Паламарчук відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань прав людини, законності, правопорядку, депутатської діяльності, етики та гласності, засобів масової інформації.
В засідання постійної комісії взяли участь виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, заступник селищного голови Олександр Лавренюк, начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи селищної ради Олена Терпан, головний спеціаліст селищної ради Олег Орлов, старости Бакшанського , Байбузівського, Камянського старостинських округів, представники силових структур громади та депутати селищної ради.
На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про роботу виконавчих органів селищної ради за 2023 рік.
2. Про звіти старост Бакшанського, Байбузівського та Кам’янського старостинських округів.
3. Про внесення змін до «Програми профілактики та протидії злочинності на території Савранської селищної територіальної громади «Безпечна Савранщина» на 2024-2028 роки».
4. Про внесення змін рішення селищної ради від 24.06.2021 року №552- VIII та укладання договору оренди нерухомого майна.
5. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку Савранської селищної територіальної громади на 2024 рік.
6. Про дострокове припинення повноважень та звільнення із займаної посади старости Дубинівського старостинського округу Савранської селищної ради ЛІСНИЧЕНКО Л.Б.
7. Про затвердження Порядку взаємодії виконавчих органів, структурних підрозділів, комунальних підприємств, установ та організацій, старост старостинських округів, інших посадових осіб Савранської селищної ради з визнання спадщини відумерлою.
8. Про затвердження Порядку взаємодії виконавчих органів, структурних підрозділів, комунальних підприємств, установ та організацій, старост старостинських округів та державних реєстраторів Савранської селищної ради щодо виявлення, обліку та передачі безхазяйного нерухомого майна у власність Савранської селищної територіальної громади.
В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто.