Сьогодні, 26 березня 2024 року, за дорученням виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна, головний спеціаліст з питань протидії корупції, взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи (секретар комісії) Олег Орлов провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Савранської селищної ради.
На порядку денному позачергового засідання комісії розглянули одне питання про тимчасове призупинення роботи закладів дошкільної освіти в межах Савранської селищної територіальної громади.
По даному питанню доповіла т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Оксана Майхер.
Враховуючи зростання масових ракетних обстрілів на території Одещини та відповідно до рекомендацій Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної (військової) адміністрації, комісія прийняла рішення щодо призупинення роботи дошкільних закладів на період з 25 березня 2024 року по 29 березня 2024 року з метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій. Також було вирішено організувати чергові групи у разі потреби.