Сьогодні, 2 травня 2024 року, відбулась робоча зустріч виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна з начальником шостого відділу Подільського РТЦК та СП, майором Олегом Косенко.

Метою зустрічі було проведення робочої наради з питання проведення заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів на території Савранської громади.
Нарада відбулася за участю заступника селищного голови Олександра Лавренюка, представників шостого відділу Подільського РТЦК та СП та старост старостинських округів Савранської громади.
В ході наради обговорили важливість виконання мобілізаційних заходів; спільний алгоритм дій РТЦК та СП з органами місцевого самоврядування щодо виконання визначених завдань із призову мобілізаційних ресурсів; питання організації та забезпечення оповіщення і своєчасного прибуття громадян, які призиваються на військову службу.
Начальник шостого відділу Подільського РТЦК та СП, майором Олег Косенко наголосив усім присутнім про необхідність всебічної підтримки роботи РТЦК та СП щодо оповіщення і своєчасного прибуття військовозобов’язаних та безумовному виконанні законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.
За результатами наради учасники отримали вичерпну інформацію щодо подальшої роботи з питань ведення військового обліку, мобілізації та оборони, а також мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі питання та отримати всі необхідні роз’яснення.