Саме завдяки їм, які до останнього подиху боронять Батьківщину, у нас є можливість жити. У такі непрості часи вкрай важливо підбадьорювати військових.

Тому вже вкотре начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко ініціював волонтерську допомогу військовим, які боронять кордони нашої Незалежної України!

На фронт нашим захисникам з 11 бригади імені Михайла Грушевського та Національної Гвардії України передали автомобіль Лада Нива, військовослужбовці 7 управління Департаменту ВКР СБ України отримали ключі від автомобіля Mitsubishi L 200, ще одна військова частина отримала Ford Ranger.

До допомоги нашим героям долучились: фермери Подільщини, меценати, сільгоспвиробники Савранської територіальної громади.

«Дякую всім, хто не забуває, хто допомагає нашим воїнам, хто підтримує і зберігає віру – віру у справедливість і в Україну. Тим хто бореться проти окупантів, хто не віддає власної душі російському злу. Все, що ми робимо разом для захисту від російської агресії, додає нашим військовим сил. Ніхто у світі не має права знищувати незалежність нації. Ми не дамо росії стерти Україну. Дякую всім, хто працює та бʼється заради України!» - зазначив очільник району.

Все буде Україна!
Разом до Перемоги!!!