Третій рік поспіль цей день для українців проходить в умовах повномасштабної агресії рф. Як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Для нас - це війна за свободу, найвищі людські цінності та збереження держави проти зазіхань країни-злочинця.
З метою вшанування всіх, хто протистояв нацизму, в центральному парку селища Саврань відбувся тематичний захід присвячений Дню пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
У заході взяли участь виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, заступник селищного голови Олександр Лавренюк, начальник шостого відділу Подільського РТЦК та СП, майор Олег Косенко, начальник СПД №2 ВП №1 Подільського РУП Головного управління поліції в Одеській області, полковник поліції Олександр Кучугура, начальник З4-ї ДПРЧ 4-го ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеській області, майором служби цивільного захисту Вадим Степанов, голова ГО «Організації ветеранів Савранської селищної ради» Микола Бадюл, депутати селищної ради, працівники установ, організацій та жителі громади.
Ми всі пам'ятаємо про героїчні подвиги наших батьків і дідів, ми пам'ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна.
Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих воїнів , які загинули у Другій світовій війні та теперішніх Героїв, цивільних, дітей, що загинули від рук російських окупантів.
Вічна пам'ять загиблим! Низький уклін нашим захисникам та всім, хто щоденно наближає нас до Перемоги України!
Слава нашим захисникам всіх поколінь!
Слава Україні!IMG 2475IMG 2489IMG 2460IMG 2503IMG 2521IMG 2525IMG 2563