Шановна громадо!
23 травня День Героїв - це нагода висловити свою вдячність та пошану кожному жителю громади. Відтоді, коли нога російського окупанта ступила на українську землю, День Героїв для нас набув особливої цінності.
Щиро вдячний кожному жителю нашої громади, за те, що ви знаходите у собі силу, відвагу та мужність і робите Україну сильнішою, не вимагаючи нічого натомість: – це і є героїзм. Ми стали єдиною великою дружною родиною, де кожен по-своєму протистоїть російській окупації та дає гідну відсіч ворогу.
Окремої подяки, цього дня, заслуговують наші діти. На жаль, війна зробила їх не за роками дорослими й мудрими. Вони спільно з дорослими, допомагають ЗСУ, як можуть і як уміють, забезпечуючи потреби військових. Ми обов’язково повернемо їхнє дитинство.
Безмежно вдячний родинам, чиї рідні боронять рідну землю від ворога, війна стала справжнім викликом для вас, адже ви з нетерпінням чекаєте своїх рідних додому – це і є героїзм. Нехай вони якнайшвидше неушкодженими повернуться додому з перемогою.
В глибокій скорботі схиляю голову перед героїзмом сімей, в яких війна забрала рідних людей. На жаль, ніщо не здатне компенсувати страшної втрати близької людини. Ми у вічному боргу перед вами. Довіку будемо пам’ятати подвиг загиблих Героїв.
Честь і Слава Героям, які сьогодні стоять на передовій, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність держави. Прийміть мої найщиріші вітання за сумлінне виконання військового обов’язку, самопожертву та патріотизм. Ви самовіддано стоїте на захисті рідної землі, ціною власного життя, демонструєте сміливість, стійкість і професіоналізм, міцно тримаєте позиції та демонструєте яскраві приклади героїзму.
Низький уклін та світла пам’ять полеглим Героям, хто поклав своє серце до ніг Матері – України. Герої не вмирають!
Нехай на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, знову запанує мир і злагода. Бажаю добра кожній родині, а нашій країні – перемоги, процвітання, сили і слави!
Слава Героям, які у різні часи нашої історії боронили Україну від загарбників! Слава новітнім Героям! Слава Україні!

З повагою,
Виконуючий обов'язки
селищного голови Олег ЖИРУН