28 жовтня 2021 року відбулася сесія Савранської селищної ради. Пленарне засідання вів селищний голова Дужій Сергій Григорович.

В роботі сесії взяли участь радник голови Подільської районної державної адміністрації Каушан М.П., Базей М.М. – перший заступник селищного голови, Лавринюк О.М. - заступник селищного голови, Колеблюк А.Ф.- начальник фінансового відділу селищної ради, Ткаченко А.В. – головний бухгалтер селищної ради, старости сіл, керівники комунальних закладів селищної ради та депутати селищної ради.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

пленарного засідання 13 сесії Савранської селищної ради VIII скликання

1. Про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2021 року.

          Доповідач: Колеблюк А.Ф.

2. Про внесення змін і доповнень до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року №31- VIII “ Про селищний бюджет на 2021 рік».

           Доповідач: Колеблюк А.Ф.

3. Про виділення коштів.

          Доповідач: Колеблюк А.Ф.

4. Про виділення коштів.

            Доповідач: Колеблюк А.Ф.

5   .Про внесення змін до Програми фінансової підтримки та розвитку КНП «Савранська лікарня» Савранської селищної ради Одеській області на 2021-2023 роки.

             Доповідач: Франчук В.П.

6 . Про внесення змін до рішення сесії Савранської селищної ради №120- VII від 07.04.2016 р. «Про затвердження розміру витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, та Порядку відшкодування цих витрат».

             Доповідач:Терпан О.В.

7.  Про становлення пільг щодо батьківської плати за харчування дітей осіб, які мають статус учасника бойових дій.

               Доповідач: Усата С.І.

8. Про намір передачі в оренду об’єкта нерухомого майна комунальної власності шляхом проведення аукціону та включення об’єкта до переліку Першого типу.

               Доповідач: Лавренюк О.М..

9-126 земельні питання

В результаті своєї роботи депутати ухвалили проекти рішень з більшості питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.