18 лютого 2022 року відбулась міжвідомча робоча зустріч за участі Центру надання соціальних послуг Савранської селищної ради Одеської області, Служби у справах дітей Подільської районної державної адміністрації Одеської області та Савранського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Подільському районі Одеської області Південрнго міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) темою якої стало обговорення плану дій щодо реалізації Безбарєрного простору – висвітлення можливостей доступу кожного (в тому числі і осіб з обмеженими можливостями) до послуг юстиції.

Під час робочої зустрічі учасники заходу обговорили проблемні питання та методику реалізації «Національної стратегії із створення безбарєрного простору в Україні на період до 2030 року», затверджену розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 квітні 2021 року №366-р та узгодили механізм співпраці задля покращення реалізації «Національної стратегії із створення безбарєрного простору в Україні на період до 2030 року» на території смт. Саврань Подільського району .

Скористатися послугами Міністерства юстиції онлайн можна перейшовши за посилання у мережі Інтернет - https://online.minjust.gov.ua.