В селі Концеба Савранської громади відбувся Футбольний турнір присвячений пам’яті О.Мараховського, організований з нагоди відзначення Дня молоді в Україні та підтримки Збройних Сил України.

Сьогодні на свято до нас завітали народний депутат України Олексій Гончаренко, депутат обласної ради Вадим Колайденко, селищний голова Сергій Дужій та перший заступник селищного голови Микола Базей.
Вітаючи переможців селищний голова Сергій Дужій зазначив, що сьогоднішня подія ще раз підкреслює важливість української перемоги для нас. Він наголосив, що буде перемога — повернеться мир, повернеться мир і спорт посяде своє значиме місце в нашому житті.
Сергій Дужій подякував учасникам та вболівальникам за атмосферу азарту та спортивної боротьби, які сьогодні панували в селі Концеба.
Окремо хочеться зазначити на організованості та волі до перемоги команд ФК «Прибужець», Савранської ЗОШ та села Осички. Всі гравці виклалися на максимум, працювали на полі з віддачею та продемонстрували якісну і характерну гру.