29 грудня 2022 р. о 10.00 год. в кабінеті першого заступника селищного голови відбулося засідання координаційної ради з гендерних питань, протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.
Під час проведення засідання координаційної ради були розглянуті слідуючи питання порядку денного:
1. Про організацію та проведення акції «16 днів проти насильства» в Савранській територіальній громаді.
2. Про стан проведення інформаційно-просвітницької роботи у
загальноосвітніх навчальних закладах Савранської територіальної громади з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та забезпечення гендерної рівності.
3. Про затвердження плану роботи координаційної ради з гендерних питань, протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на 2023 рік.
Про пророблену роботу доповідали представники: відділу соціального захисту населення Савранської селищної ради; КУ Цнетрнадання соціальних послуг; Служби у справах дітей; відділу освіти, молоді і спорту; КЗ «Центр культури, дозвілля і туризму».
Членами координаційної ради було прийнято ряд рішень для покрашення взаємодії представників установ, організацій, громадськості, інших служб щодо вирішення проблеми запобігання та протидії домашньому насильству, проявам гендерної дискримінації, торгівлі людьми та прийнято план роботи координаційної ради на наступний 2023 рік. Та подано на затвердження селищному голові Савранської селищної ради.