Сьогодні, 30 грудня 2022 року, за дорученням начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка під головуванням селищного голови Сергія Дужія та радника начальника Подільської районної військової адміністрації Вадима Лісниченка відбулась нарада з представниками силових структур громади.
Керівники силових структур та правоохоронних органів доповіли про обстановку на території громади та стан справ на закріплених ділянках відповідальності. Усі підрозділи працюють в посиленому режимі (збільшена кількість патрулів) та готові виконати завдання щодо забезпечення безпеки жителів нашої громади.
У ході наради обговорили нагальні питання та намітили шляхи взаємодії, окреслили напрямки спільної діяльності для забезпечення порядку, безпекової ситуації на території громади під час Новорічних свят.
Особливу увагу було звернено на дотримання комендантської години встановленої з 23.00 до 05.00, заборони продажу та використання піротехнічних засобів (феєрверків, салютів, пікард), правил дорожнього руху та пожежної безпеки.