2 березня 2023 року перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко провів робочу нараду стосовно безпечного повноцінного та збалансованого харчування дітей в закладах освіти.

В нараді взяли участь головний спеціаліст Подільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Олександр Река, працівники відділу освіти, молоді та спорту селищної ради та підприємці громади.
Обговорювалися питання дотримання шкільного меню та рецептури приготування, форми організації харчування, рекомендації до обладнання харчоблоків та роботи з постачальниками, а також підходи у формуванні культури здорового харчування у школярів.
Харчування відіграє серйозну роль в питанні повноцінного розвитку і зростання школярів. Воно не тільки сприяє загальному зміцненню організму дітей, але також може впливати на їхню працездатність і успішність. Достатня кількість поживних речовин і правильна культура споживання їжі не лише вберігають дитину від численних хвороб, а й роблять її бадьорішою і уважнішою.