14 березня 2023 року відбулася зустріч сімей загиблих військовослужбовців із керівництвом громади, представниками силових структур та правоохоронних органів.

Перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко висловив співчуття родинам, що втратили своїх близьких, та запевнив, що Савранщина пам’ятає своїх Героїв.
Він наголосив, що вшанування і увіковічнення пам’яті загиблих військових – це не просто наш обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх Героїв, які віддали життя за Україну.
Зустріч пройшла у форматі діалогу про подальшу співпрацю, де кожен вислухав один одного та отримав відповіді на поставлені питання.
Виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко зауважив, що такі зустрічі дуже потрібні. Ми маємо постійно моніторити проблеми і труднощі, які можуть виникати у родин загиблих Захисників, задля швидкого реагування. Цим людям сьогодні потрібні наша турбота й увага, адже вони втратили найдорожче.
Будемо пам’ятати та шанувати подвиг захисників України, які віддали свої життя в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Пам’ятаймо кожного Героя!
Віримо у нашу Перемогу!