Сьогодні, 17 березня 2023 року, перед громадою села Байбузівка звітувала староста Любов Паламарчук. Захід відбувся за участі виконуючого обов’язки селищного голови Євгена Населенка та депутатів, закріпленими за даним округом.

У своєму звіті про роботу староста зупинилась на питаннях надання адміністративних послуг мешканцям старостинського округу та проведенні робіт з благоустрою. Зокрема, силами активних жителів села постійно здійснювалось прибирання території та викошування трави біля пам’ятника в центрі населеного пункту та на кладовищі, проведено грейдерування центральної дороги.
Під час обговорення звіту мешканці мали можливість поспілкуватися з керівництвом громади, отримати відповіді та роз’яснення на запитання, що стосуються життєдіяльності старостинського округу та громади в цілому.
Основні завдання на 2023 рік. Підтримувати санітарний стан на селі. Заміна паркану біля кладовища в центрі села. Ремонт моста через р. Савранку. проведення вуличного освітлення по вулицях, грейдерування вулиць села, засипання вибоїн щебеневою сумішшю. Придбання ігрового майданчика для дітей.
Любов Миколаївна закликала всіх жителів старостинського округу взяти участь у наведені благоустрою на прилеглих територіях та на городніх ділянках.
Як підсумок зібрання – визначено ряд заходів, які будуть спільно реалізовані у поточному році.