Сьогодні, 22 березня 2023 року, у селі Полянецьке, що входить до складу Савранської громади, відбувся звіт старости Полянецького старостинського округу Денисюка Володимира Олександровича.

Послухати, що було зроблено в Полянецькому старостинському окрузі за 2022 рік, зібралося близько 20 людей. Також у заході взяли участь перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко, депутати селищної ради Володимир Бондарчук, Микола Терлецький, Сергій Таранюк та представники закладу охорони здоров’я.
Володимир Олександрович у своїй доповіді розповів про господарську частину робіт, які проводилися на території старостинського округу у звітному періоді. Також староста зазначив, що після повномасштабного вторгнення росії в Україну постійно проводилася робота з внутрішньо переміщеними особами. Всім їм надавалися консультації та рекомендації щодо реєстрації і отримання гуманітарної допомоги, грошових виплат від міжнародних організацій, а також допомоги у вигляді продуктів харчування, пошуку житла тощо.
Мешканці громади порушували питання щодо надання соціальних, медичних та адміністративних послуг, якісного харчування в закладах освіти, відновлення пасажирських перевезень, благоустрою сіл, земельних питань тощо.
Під час обговорення звіту мешканці мали можливість поспілкуватися з першим заступником селищного голови Вадимом Лісниченком та депутатами селищної ради, отримати відповіді та роз’яснення на запитання, що стосуються життєдіяльності старостинського округу та громади в цілому.
Вадим Антонович вислухав проблемні питання мешканців старостинського округу та обговорив із присутніми шляхи їх вирішення, а також наголосив, що ми повинні всіма силами підтримувати Збройні Сили України та допомагати нашим військовим наближати довгоочікувану Перемогу.