Виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко провів робочу зустріч з представниками організації ТОВ «Південьбудпроект» по питанню проведення корегування проектно-кошторисної документації з урахуванням поточних цін на матеріальні ресурси та з урахуванням чинних нормативно-правових актів, які регулюють будівельну діяльність для завершення будівництва амбулаторії та введення в експлуатацію.

Присутні обговорили першочергові завдання, терміни їх виконання, узгодили подальші необхідні кроки. Також під час зустрічі оцінили стан виконання робіт в рамках проектно-кошторисної документації.
Роботи на даному об’єкті виконані на 30%. Договір з підприємством яке проводило роботи розірвано в односторонньому порядку та відкрита кримінальна справа, роботи на об’єкті були призупинені.
За клопотання виконуючого обов’язки селищного голови Євгена Населенка та депутатського корпусу в Одеському обласному бюджеті на 2023 рік передбачено кошти для завершення будівництва зазначеної амбулаторії. Для продовження і завершення робіт потрібно відкоригувати проектно-кошторисну документацію та отримати позитивний експертний звіт, після чого роботи будуть продовжені та закінчені.