З історії ми всі знаємо,що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердили депутат селищної ради Віктор Білоус та лісничий філії ,, Балтського лісового господарства" Вадим Стукаленко, які ніколи не залишаються осторонь проблем села Слюсареве. Ось і сьогодні, за сприяння обох керівників, було організовано та проведено ямковий ремонт найбільш проблемних ділянок дороги від Огруду до села Слюсареве. Покращення стану доріг забезпечить безпечне пересування автомобільному транспорту та шкільному автобусу .

Окрема подяка Дмитру Брежицькому , Руслану Демчук, Андрію та Миколі Пчелінським, Максиму Лісниченко, Віталію Заграничному, Дмитру Пчелінському, Геннадію Руденко, Володимиру Швець, Сергію Могилі, працівникам лісництва, які вміло виконували цю нелегку роботу.
Добрі справи не залишаються непоміченими. Упевнена, що Ваш приклад, шановні благодійники, показовий і для інших жителів нашої громади. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток нашого села. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!