28 березня 2023 року відбувся звіт старости Неділківського старостинського округу за виконану роботу впродовж 2022 року.

Зібрання громади відбулось у Неділківському будинку культури. Участь у заході взяли виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко та депутат селищної ради Ольга Буманська.
Розпочала свою доповідь Марія Вікторівна з ознайомлення присутніх зі статистичними даними щодо кількості жителів, вікового складу населення, пільгових категорій, акцентуючи увагу, скільки було надано адміністративних послуг і консультацій, вчинено нотаріальних дій та проведено особистих прийомів громадян. Опісля розповіла про вирішення проблем різного характеру, порушених у зверненнях, надання рекомендацій та консультацій. Зупинилася й на роботі щодо покращення благоустрою та впорядкування території округу.
Після доповіді усі присутні мали змогу отримати відповіді на свої запитання.
Мешканців громади цікавили питання у сфері благоустрою, ремонту доріг, закладів бюджетної сфери, надання послуг пасажирських перевезень, забезпечення якісного та збалансованого харчування в закладі освіти тощо.
Після звіту виконуючий обов’язки селищного голови Євген Населенко за участю депутата селищної ради Ольги Буманської та старости Марії Погорецької ознайомився з соціальною сферою Неділківського старостинського округу, проаналізував ситуацію, вивчив проблемні питання для оперативного їх вирішення.