Сьогодні, 29 березня 2023 року, у Осичківському старостинському окрузі відбувся звіт старости Олександра Сивака, в якому була представлена інформація про надання адміністративних послуг, вчинення нотаріальних дій, оформлення соціальних допомог, проведення особистих прийомів громадян та інших питань. Також староста розповів, що з початку повномасштабного вторгнення жителі старостинського округу виготовляють м’ясні та рибні консерви, плетуть маскувальні сітки, виготовляють буржуйки та заготовляють дрова для потреб ЗСУ та громадян, які постраждали внаслідок бойових дій.

У заході також взяли участь виконуючий обов'язки селищного голови Євген Населенко та депутат селищної ради Олександр Шевченко.
Серед питань, які найбільше турбують жителів – стан доріг, земельні питання, надання соціальних та медичних послуг.
Усі озвучені місцевими жителями питання та проблеми зафіксовані, обговорено можливі шляхи їх вирішення, ряд з яких уже взято до виконання.
Євген Олександрович наголосив, що коли є бажання щось втілити в життя - це неодмінно відбудеться. Та побажав всім успіху та витримки, щоби дожити до кращих часів, а ніж ті, які ми зараз переживаємо!