Сьогодні, 12 травня 2023 року, начальник відділу адміністративних послуг Стаднік О.О. та начальник відділу архітектури, містобудування та охорони праці Савранської селищної ради Гуцол Г.В. взяли участь у навчанні для представників органів місцевого самоврядування з приводу функціонування та наповнення базового функціоналу реєстру пошкодженого та знищеного майна, а саме: реєстрація об’єктів нерухомого майна (ОНМ), прив’язка інформаційного повідомлення до ОНМ.

Реєстр пошкодженого та знищеного майна є єдиною державною інформаційно-комунікаційною системою, яка призначена для збирання, накопичення, обліку, обробки, зберігання та захисту інформації (документів) про пошкоджене та знищене нерухоме майно, просторові координати об’єктів, осіб, нерухоме майно яких пошкоджено або знищено, шкоду та збитки, завдані внаслідок пошкодження такого майна, та іншу інформацію.
Подання інформаційного повідомлення здійснюється незалежно від місця проживання чи перебування фізичної особи або місцезнаходження юридичної особи.