5 червня 2023 року перший заступник селищного голови Вадим Лісниченко провів засідання координаційної ради з питань соціального захисту малозабезпечених верств населення Савранської селищної ради (Координаційна рада).

Комісія розглядала заяви, що надійшли протягом травня 2023 року, щодо надання адресної грошової допомоги малозабезпеченим мешканцям громади на поховання та на лікування, а також заяви щодо надання адресної грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам для покращення матеріального стану (в зв’язку з хворобою).
Координаційна рада прийняла рішення про виділення з місцевого бюджету згідно Програми соціального захисту населення та соціальної підтримки громадян Савранської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки:
- допомоги на поховання в розмірі 1 тис. грн. трьом особам (всього 2 тис. грн.);
- допомоги на лікування п’ятнадцяти особам (загальна сума на лікування 30 тис. грн.);
- допомоги внутрішньо переміщеним особам для покращення матеріального стану (в зв’язку з хворобою) одній особі в сумі 5 тис. грн..
Після розгляду та затвердження рішення координаційної ради на найближчому засіданні виконавчого комітету Савранської селищної ради, кошти буде перераховано на особисті рахунки заявників в банківських установах.