17 жовтня 2023 року виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун прийняв участь у відеоселекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації на тему «Основа для планування розвитку лікарень та залучення інвестицій».
Заступник начальника Одеської обласної військової адміністрації Олександр Харлов зазначив, що новий підхід передбачає формування в Одеському регіоні спроможної мережі закладів охорони здоров’я для надання медичних послуг мешканцям області.
Очільник Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Олександр Курмишов, розповів про досягнення й плани на шляху до розбудови спроможної мережі медичних закладів Одеського госпітального округу.
Незалежний експерт з питань управління госпітальної мережею Володимир Івчук, приділив увагу розгляду організаційно-функціональної моделі лікарні (основних помилок, які допускають керівники закладів під час реалізації реформи, планової потужності та структури лікарні тощо) та параметрів для інвестиційного проєкту.
В ході проведення заходу було приділено увагу основним аспектам формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я та плану розвитку госпітального округу Одеського регіону.