Сьогодні, 11 грудня 2023 року, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун провів робочу нараду з начальником відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Анною Бондаренко та директором КЗ "Центр культури, дозвілля і туризму " селищної ради Людмилою Яновською. Основна увага на нараді була зосереджена на вирішенні невідкладних питань, пов'язаних із забезпеченням безпеки під час Новорічних свят в умовах впровадженого військового стану.
Керівник громади – відіграє роль сполучної ланки між різними підрозділами та підприємствами селищної ради. Його завдання полягає в узгодженні дій, забезпеченні координації та вирішенні нагальних питань. В кожній громаді важливим інструментом для вирішення проблем та сприяння розвитку є спільна робота місцевих органів влади.
На нараді визначили конкретні кроки, необхідні для забезпечення безпеки, та підкреслили важливість співпраці між різними структурними підрозділами селищної ради та підприємствами. Учасники отримали актуальні рекомендації для подальшої роботи в цьому напрямку.
За підсумками нарад було поставлено низку завдань та доручень.