Сьогодні, 14 грудня 2023 року під головуванням виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна відбулось засідання виконавчого комітету Савранської селищної ради.
У засіданні виконавчого комітету селищної ради взяли участь заступник селищного голови Олександр Лавренюк, депутат Подільської районної ради Олег Іспанюк, депутати селищної ради, працівники структурних підрозділів селищної ради, старости та члени виконавчого комітету селищної ради.
На порядок денний винесено 32 питання.
Першим розглянули проєкт Про затвердження Плану роботи виконавчого комітету Савранської селищної ради на І півріччя 2024 року. Наступним слухали питання Про схвалення проєкту селищного бюджету Савранської територіальної громади на 2024 рік. Дане питання викликало жваву та досить тривалу дискусію у присутніх. Зрештою, цей проєкт рішення зі змінами та доповненнями був підтриманий членами виконкому та відправлений на розгляд сесії селищної ради.
В ході засідання обговорено та схвалено проєкт фінансового плану КНП «Савранський центр первинної медико-санітарної допомоги» Савранської селищної ради на 2024 рік; внесенні зміни до рішення виконавчого комітету від 10.06.2021 року № 6/2 «Про затвердження тарифів на автотранспортні послуги (послуги самоскида та екскаватора), які надаються КП «Савранський ВУЖКГ»; внесенно зміни до рішення виконавчого комітету від 09.06.2022 року № 8/6 «Про затвердження тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів, які надаються КП «Савранське ВУЖКГ»»; внесенно зміни до рішення виконавчого комітету від 10.06.2021 року № 6/3 «Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, які надаються КП «Савранський ВУЖКГ»; затверджено види робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, та перелік об’єктів, на яких порушники виконуватимуть такі роботи на території Савранської селищної громади в 2024 році; затверджено види робіт для порушників на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт та перелік об’єктів на яких порушники виконуватимуть такі роботи на території Савранської селищної громади; затверджено види робіт для осіб, яких засуджено до покарання у вигляді громадських робіт та перелік об’єктів, на яких засуджені виконуватимуть такі роботи на території Савранської селищної громади.
Наступні шість питань стосувалися сфери містобудування, архітектури та комунальної власності. А саме: про коригування адрес об’єктам нерухомого майна, про підтвердження наявності адрес житлових будинків та про затвердження актів обстеження зелених насаджень.
Далі члени виконавчого комітету затвердили протоколи Координаційної ради з питань соціального захисту малозабезпечених верств населення Савранської селищної ради та Комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям громадян та членам їх сімей.
Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет було 12 питань, які розглянули у закритому режимі.
Рішення засідання виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті Савранської селищної ради https://savranrada.odessa.ua/ .