8 лютого 2024 року, виконуючи обов’язки селищного голови Олег Жирун провів робочу нараду з начальником відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Анною Бондаренко.
Метою наради було забезпечення належного освітнього процесу та дотримання необхідних безпекових умов в закладах освіти громади.
Присутні проаналізували діяльність усіх закладів та виокремили слабкі моменти, над якими варто ефективніше працювати. Попри різні труднощі, кожен керівник повинен правильно організувати навчальний процес, налагодити та контролювати робочі моменти і спільно з колективом досягти поставлених результатів.
Очільник громади наголосив на необхідності термінового вирішення проблем, що виникають в процесі навчання, спільними зусиллями керівництва селищної ради, відділу освіти, молоді та спорту та адміністраціями закладів освіти. Були намічені шляхи усунення недоліків, надані відповідні доручення та визначено терміни виконання.
Учасники наради підкреслили важливість забезпечення належного освітнього процесу та дотримання необхідних безпекових умов та творчого розвитку, оскільки діти – це наше майбутнє!