З метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості українців, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, сьогодні по всій Україні проходять заходи з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності.
Так, і в Савранській громаді відбувся захід, присвячений Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні та покладання квітів. Участь у заході взяли начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун, депутати селищної ради, представники апарату Подільської РВА, підприємств, установ та організацій, військові, представники поліції, ДСНС та громадськість.
Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання усіх українських воїнів та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України, та в знак пам’яті та шани поклали квіти до «ДОШКИ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ».
Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної сотні, героїв-добровольців, які йшли на фронт і віддавали життя заради України і її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.
Пам’ятаймо подвиги наших Героїв, шануймо їх мужність та відвагу.
Герої не вмирають!