15 квітня 2023 року під головуванням заступника селищного голови Олександра Лавренюка відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Савранської селищної ради.
Під час засідання розглянули наступні питання порядку денного:
І. Про розгляд клопотання відділу освіти, молоді та спорту Савранської селищної ради щодо передачі закладу дошкільної освіти «Веселка» з матеріально-технічного резерву громади дошки обрізної для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій.
ІІ. Про розгляд звернення громадянина щодо надання допомоги по компенсації збитків при ліквідації наслідків пожежі житлового будинку.
ІІІ. Про заходи щодо забезпечення протипожежного захисту населених пунктів, природних екосистем та сільгоспугідь Савранської селищної територіальної громади у весняно-літній пожежонебезпечний період 2024 року.
ІV. Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення, заходи щодо покращення стану санітарної очистки, благоустрою у населених пунктах громади у весняно-літній період 2024 року.
V. Про заходи щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах Савранської селищної територіальної громади.
VІ. Про проведення щоквартальних комісійних обстежень фонду захисних споруд цивільного захисту Савранської селищної ради.
Матеріали засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Савранської селищної ради будуть оприлюднені на офіційному сайті Савранської селищної ради https://savranrada.odessa.ua/ .