Сьогодні, 7 травня 2024 року, за дорученням виконуючого обов’язки селищного голови Олега Жируна під керівництвом заступника селищного голови Олександра Лавренюка відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Савранської селищної ради.
На порядок денний засідання адміністративної комісії було винесено справа про адміністративні правопорушення - порушення правил торгівлі.
За результатами розгляду справи про адміністративне правопорушення прийнято рішення згідно ст. 22 КУпАП - винесено усне попередження.
Завданням адміністративної комісії є розгляд справ про адміністративні правопорушення, виховання громадян у дусі чіткого і неухильного дотримання існуючих норм права, чесного ставлення до державного і громадського обов’язку, поваги до прав, честі й гідності громадян, а також запобігання нових правопорушень, як самими правопорушниками, так і іншими особами.
Звертаємо увагу суб’єктів господарювання громади щодо неухильного виконання чинного законодавства з питання недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.
Подбаємо разом про здорове майбутнє наших дітей!