Сьогодні, 9 травня 2024 року, в Савранській селищній раді відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів виконуючий обовязки селищного голови Олег Жирун.
У засіданні виконавчого комітету взяли участь заступник селищного голови Олександр Лавренюк, депутат Подільської районної ради Олег Іспанюк, працівники структурних підрозділів селищної ради, старости та члени виконавчого комітету селищної ради.
На порядок денний було винесено 22 питання, які стосувались різних сфер життєдіяльності громади. Серед них:
• Про затвердження змін у складі Громадської ради при виконавчому комітеті Савранської селищної ради.
• Про внесення змін до складу робочої групи із питань легалізації найманої праці, зайнятості населення та детінізації доходів при виконавчому комітеті Савранської селищної ради.
• Про підтвердження наявності адрес житлових будинків, які знаходяться на території Савранської територіальної громади Подільського району Одеської області.
• Про коригування адрес об’єктам нерухомого майна, які знаходиться на території Савранської територіальної громади Подільського району Одеської області.
• Про списання житлового будинку по вул. Незалежності буд. 143 в селищі Саврань Подільського району Одеської області.
• Про затвердження протоколу засідання координаційної ради з питань соціального захисту малозабезпечених верств населення Савранської селищної ради від 06.05.2024 р. № 5 щодо надання одноразової матеріальної допомоги на лікування та постраждалим від стихійного лиха, і матеріальної допомоги пораненим військовослужбовцям на лікування.
• Про затвердження протоколу засідання комісії, щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям громадян та членам їх сімей від 06.05.2024 р. № 5 щодо перерахунку грошової компенсації, за належні для отримання жилі приміщення.
• Про затвердження протоколу засідання комісії, щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям громадян та членам їх сімей від 06.05.2024 р. № 4 щодо перерахунку грошової компенсації, за належні для отримання жилі приміщення.
Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет було 13 питань, які розглянули у закритому режимі.
Рішення засідання виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті Савранської селищної ради https://savranrada.odessa.ua/ .