З історії ми всі знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив депутат селищної ради Володимир Бондарчук який ніколи не залишається осторонь проблем Савранської громади. Враховуючи неодноразові звернення жителів щодо неналежного стану доріг на території Полянецького старостинського округу, Володимиром Ростиславовичем було прийнято рішення та організовано проведення ремонту доріг. Меценатом закуплено понад 300 т. білощибеневої суміші та профінансовано роботи автогрейдера.
Сьогодні, 15 травня 2024 року, виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун разом з Володимиром Бондарчуком ознайомилися з ходом проведення робіт по ремонту дорожнього покриття.
Олег Миколайович подякував Володимиру Ростиславовичу за те, що не стоїть осторонь та всіляко допомагає у розвитку Савранської громади.
«Добрі справи не залишаються непоміченими. Упевнений, що Ваш приклад, шановний Володимире Ростиславовичу, показовий і для інших жителів нашої громади. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток рідного краю. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців», - підкреслив виконуючий обов’язки селищного голови Олег Жирун.
Питання розвитку місцевої інфраструктури доріг актуальне для кожної громади, адже це визначає і якість життя, і безпеку пересування. Тільки там, де є співпраця там відбувається покращення.
Спільними силами можемо вирішити будь-яке питання! В цьому наша сила!