Звертаюсь до підприємців та представників бізнесу Савранської громади!
24 лютого 2022 року у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України Указом Президента України № 64/2022 введено воєнний стан із 05 години 30 хвилин 24 лютого 2022 року строком на 30 діб.
В цей буремний та надзвичайно складний час для нашої Держави України вкрай вважливо триматись разом та підтримувати один одного.
Не піднімайте ціни на продукти харчування, медикаменти, засоби гігієни, речі першої необхідності, а також використовуйте для оплати покупок термінали.
Всі під час воєнного стану мають бути згуртовані та допомагати один одному. Не по-людськи наживатись на чужій біді. Фінансова нажива під час воєнного стану недопустима та прирівнюється до злочину.
За словами міністра аграрної політики і продовольства, особи, які зараз продають хліб і інші продукти харчування у 2−3 рази дорожче, будуть нести юридичну відповідальність. Це прирівнюється до мародерства. Крім того, Мінагрополітики збирає від українців інформацію про суб'єктів господарювання, які завищують ціни на продукти харчування. Спекулянтів пізніше покарають.
Селищна рада тримає на контролі питання з приводу цін, якщо у вас є якісь повідомлення чи питання телефонуйте (04865)31468.